Nieuwe e-Scrambler in ”Matte Grey”

Nieuwe e-Scrambler in ”Matte Grey”

Ducati e-Scrambler, de e-bike gemaakt in samenwerking met Thok, is nu ook beschikbaar in een nieuwe ”Matte Grey” kleur, evenals in het iconische Ducati Scrambler geel.

De ‘urban ready’ trapfiets, geïnspireerd door het ‘‘Land of Joy’’, wordt aan het publiek gepresenteerd in de nieuwe kleurstelling ter gelegenheid van het Italiaanse Fietsfestival in Rimini (11-13 september), waar hij toegankelijk zal zijn voor testritten.

De e-Scrambler is ideaal voor in de stad en om open wegen te verkennen. De e-Scrambler heeft een aluminium frame en hoogwaardige onderdelen. De 250-Watt Shimano Steps E7000 motor met 504 Wh accu en Pirelli Cycl-e GT banden garanderen dit model om zelfs de langste routes in wendbaarheid en totale veiligheid af te leggen.

Rijplezier en gebruiksgemak worden gegarandeerd door de SRAM NX 11-versnellingen, de Sram 4-zuiger remmen en een schat aan accessoires die essentieel zijn voor het dagelijks gebruik, zoals bagagerekken, spatborden, standaard en signaallampen. De meegeleverde uitschuifbare zadelpen verhoogt het comfort, waardoor de rijder gemakkelijk op en af het zadel kan stappen en een goede houvast heeft bij het stoppen.

De e-Scrambler in de nieuwe ‘Matte Grey’ kleur is verkrijgbaar bij Ducati dealers en op de Ducati Scrambler website.