Ducati altijd en overal dankzij de MyDucati App

Ducati altijd en overal dankzij de MyDucati App

De wereld van MyDucati is ook verkrijgbaar als App. Download de app meteen en ontdek alle functies om een op maat gemaakte ervaring te beleven, waar u ook bent.

MyDucati App

Snel en simpel, om altijd verbonden te blijven met de Ducati wereld!

De MyDucati App betekent uw persoonlijke toegang tot de wereld van Ducati. Op elk moment en waar u ook bent kun u alle informatie over uw motoren raadplegen, de dichtstbijzijnde dealer vinden en deze opslaan als favoriet om snel contact met hen op te kunnen nemen. U zal informatie ontvangen over de nieuwe diensten die we specifiek op maat uitwerken en over evenementen die in uw land en elders ter wereld worden georganiseerd. U kunt het contact met de D.O.C. beheren, een gemeenschap waarin u de passie kunt delen met anderen.

Als u al over een MyDucati account beschikt, kunt u met dezelfde gegevens toegang krijgen tot de app.

Maak een profiel aan en zorg ervoor dat uw gegevens volledig en altijd up-to-date zijn om het beste uit de MyDucati App te halen. Hoe beter we u leren kennen, hoe mooier de ervaring zal zijn die we u kunnen laten beleven. Beheer uw toestemmingen inzake privacy en pas uw voorkeuren aan zodat we u kunnen betrekken bij alle initiatieven die je interesseren.