Merchandise

Merchandise van DucatiClub.be

 

 

Milieumat

 

 

Mondmasker

 

 

Clubhoodie

Door de jaren heen is er heel wat officiële merchandise ontworpen door en voor Ducaticlub.be

T-shirts, sweaters, hoodies, mondmaskers, milieumatten, petten, buffs, patches, nummerplaathouders, sleutelhangers, stickers, etc…

Het is zo goed als onmogelijk om alle elementen hier op deze pagina te gaan tonen. Bezoek Ducaticlub.be op onze activiteiten/clubavonden/evenementen en vraag naar de merchandising van uw voorkeur. Ook in onze clubstand hebben we heel wat merchandising liggen van in de vroege jaartjes tot de meest recente merchandise.

Naast de merchandise die steeds te verkrijgen is via Ducaticlub.be, kan je ook steeds je goesting vinden in onze webshop met unieke merchandise die niet te verkrijgen is in onze clubstand.

Merchandise nodig? Neem contact op met ons

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

    Neem contact op met ons

    Wil je meer weten over onze club of ben je geïnteresseerd en wil je lid worden kan je ons altijd een mailtje sturen of afkomen op een van onze events of ritten.
    Schrijf je in voor de nieuwsbrief