Circuit

Circuit

Wanneer men spreekt over Ducati neemt men snel het woord circuit in de mond. Ducati is dan ook niet weg te denken op een circuitdag. Daar velen onder ons graag eens echt willen knallen pikken we dan ook regelmatig een circuitdag mee. Of het nu op Circuit Zolder, Spa-Francorchamps, Mettet of Croix is wanneer het weer goed is, is er geen reden om neen te zeggen. Zelfs buitenlandse circuits staan jaarlijks op ons programma.

Ducaticlub.be werkt samen met voorschietende partners voor circuitdagen. Zo zijn er EYBIS.com, Inter-Track, Motorsportschool Zolder, … Bij deze partners kunnen leden van Ducaticlub.be genieten van een uitzonderlijke korting. Contacteer ons voor meer informatie.


  Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.

  Circuitdagen met Ducaticlub.be

  Lid worden

  Neem contact op met ons

  Wil je meer weten over onze club of ben je geïnteresseerd en wil je lid worden kan je ons altijd een mailtje sturen of afkomen op een van onze events of ritten.
  Schrijf je in voor de nieuwsbrief