Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

WDW 2012


Zoals jullie weten hebben we als officiële DOC club recht op 50% korting op de WDW tickets.
Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  • je dient lid te zijn van Ducaticlub.be, dit wil zeggen volledig ingeschreven en lidgeld betaald
  • je moet geregistreerd zijn voor de Welcome Kit op de Ducati website

OPGELET dit hoeft maar 1 keer! Daarna keuren wij je goed als erkend lid van de club. Je ontvangt dan een e-mail met de bevesting van de welcome kit. Hierna weet je zeker dat je goed geregistreerd bent. Ontvang je geen mail moet je jezelf dringend registreren anders kunnen wij geen WDW ticket bestellen.
Om de tickets vlot te kunnen bestellen gelieve dit invulformulier te gebruiken.
Indien je met de motor gaat moet je dit zeker aanduiden want wij moeten voor de motor ook een ticket bestellen. Dit is inbegrepen in de prijs, maar moet toch een apart ticket hebben.
Uiteraard is je bestelling pas definitief indien wij de betaling, 40 euro, hebben ontvangen op onze clubrekening.
Vanaf heden kunnen wij de WDW tickets bestellen via de officiële DOC site en dit t.e.m. 10/05/2012. Dus na deze datum kunnen wij GEEN tickets meer bestellen.
Er is ook een wedstrijd verbonden aan elk WDW ticket. Van zodra de tickets bevestigd zijn in Italië, dus zeker niet voor 10/5/2012, zal je van de DOC een mail ontvangen waar er een link staat om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd. De prijzen worden 2 weken voor de WDW reeds bij Ducati bekend gemaakt door de winnaars een mail te sturen zodat deze ze zaterdag op de WDW kunnen afhalen.