Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Lidmaatschap & voordelen

Wil je ook deel uitmaken van onze club?

Hoe lid worden?

Je kan jezelf inschrijven als lid van Ducaticlub.be door ons online inschrijvingsformulier volledig in te vullen. Zodra u uw aanvraag hebt geplaatst, ontvangt u van ons uw eigen lidnummer en bent u officieel lid van deze immer groeiende bende gepassioneerden. Als lid kan u deelnemen aan alle bijeenkomsten terug te vinden op onze activiteitenkalender .

Onze website is een zeer snel en handig medium, maar niet alle informatie komt op onze website terecht. Daarvoor hebben we namelijk ons driemaandelijks magazine, het Ducaticlub.be magazine. Door lid te worden van de Ducaticlub.be krijg je elke drie maanden dit magazine vol interessante verhalen, ritverslagen, clubactiviteiten, specials, etc…

Clubblad?

’Ducaticlub.be magazine’ het blad voor en door Ducatisti

Ons clubmagazine verschijnt drie maandelijks per jaar. Het is – naast de website en de nieuwsbrief – ons eerste kanaal langs hetwelke we onze leden op de hoogte houden van alles wat er in Ducati land te beleven valt. Het bevat onder andere ritten, motorfietsen van leden, technische tips en tricks, nieuwe activiteiten op de kalender, reisverhalen, etc…

Word lid van de ’Ducaticlub.be-community‘ en registreer je op ons forum

Op het forum geniet je als Ducaticlub.be-lid extra toegangsrechten tot meer topics en kan je ook actiever deelnemen aan gesprekken over techniek, activiteiten of simpelweg een rondvraag lanceren als je een rit plant of informatie zoekt.

Afspraakpunten?

Al meer dan 20 jaar komt onze vereniging samen. Elke 1ste vrijdag kan je ons hier vinden

Korting?

Als lid van Ducaticlub.be kan je genieten van eventuele voordelen bij sponsors, dealers, evenementen, ritten, etc…

Prijs?

Slechts € 35 per jaar.

Vanaf nu kan u ook gecombineerd lid worden van de Ducati-classic.be. Voor 10 euro meer per jaar krijgt U een tweede lidkaart en ook alle voordelen die daaraan verbonden zijn. Meer inlichtingen kan U hier terug vinden.

Als lid van de Ducaticlub.be geniet van tal van voordelen.

Als lid van de DUCATICLUB.BE bent u ook officieel een  D.O.C MEMBER wat niets meer of minder betekent dan  Ducati Owners Club. Hierdoor kan u ook genieten van nog meer speciale en unieke mogelijkheden.

Ducaticlub.be leden hebben dankzij hun lidmaatschap nog vele andere voordelen! Onze dealers & partners hebben telkens verschillende promoties en acties lopen waar u als lid kan van genieten.

Wij hebben enkele mogelijkheden op een rijtje gezet! In het verleden waren er bijvoorbeeld:

 • Vijftig procent korting op de entree voor de World Ducati Week, het WDW
 • Speciale rondleidingen door de fabriek en museum met een lunch in het restaurant samen met een prominent van Ducati (alleen als het mogelijk is)
 • Een speciale D.O.C. pin en stickers
 • Dineren met de piloten van de SBK en MotoGP races (‘vraag naar de voorwaarden’)
 • Support op al uw vragen en problemen
 • U kan gratis ritten rijden georganiseerd door Ducaticlub.be
 • Ook onze workshops zijn gratis, zoals bijvoorbeeld een veringcursus
 • Driemaandelijks Ducaticlub.be magazine
 • Uitgebreide toegang tot het Ducaticlub.be forum
 • De club zal u – in de mate van het mogelijke – pechbijstand verlenen op ritten of circuitdagen georganiseerd door Ducaticlub.be
 • Als u met uw lidkaart in de Ducati store te Bologna iets aanschaft krijgt u mogelijks korting tot 25%

Dit is maar een greep uit de mogelijkheden.