Komende evenementen

There are no upcoming events.

Join us
Follow Us

Vrij Rijden

Wanneer men spreek over Ducati neemt men snel het woord circuit in de mond. Ducati is dan ook niet weg te denken op een circuitdag, daar velen van ons graag eens echt willen knallen pikken we dan ook graag een circuitdag mee. Of het nu op Circuit Zolder, Spa-Francorshamps, Mettet of Croix is wanneer het weer goed is, is er geen reden om neen te zeggen.

Daardoor nemen we vaak deel aan circuitdagen, zodat we de sfeer, het clubgevoel, de concurrentie, enz.. graag willen delen met jullie vinden jullie onderdaan enkele voorbeelden van verschillende circuitdagen. Gezien niet alles gepost kan worden op één enkele webpagina, sturen we jullie onderaan door naar ons forum waar je verdere informatie kan vinden.

Als je hier klikt kan je al onze circuit-bezigheden op ons forum verder volgen.

Partners

Sinds 2012 hebben we 2 partners voor de trackdays. Voor DucatiClub.Be leden betekent dit dat er een korting vast hangt aan boekingen via deze organisaties.

Inter-Track

  • 20 mei FOLEMBRAY
  • 4 juni METTET
  • 10 augustus CROIX-EN-TERNOIS
  • 11 augustus CROIX-EN-TERNOIS
  • 17 augustus ECUYERS
  • 18 augustus ECUYERS
  • 31 augustus METTET
  • 1 september METTET

De andere circuitdagen zijn in samenwerking en kunnen we dus geen korting op geven.

EYBIS.com

Al onze leden hebben vanaf nù – zonder terugwerkende kracht – 10% korting op alle 2013 circuit events van EYBIS.com. Neem dus zeker ’s een kijkje op hun kalender. Dit jaar rijden ze in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland en Tsjechië, op Assen, Mettet, Le Mans, Magny-Cours, Dijon, Motorland Aragon, Estoril, Portimao, Nürburgring, Hockenheim en Brno.
Wil je ergens voor inschrijven en genieten van onze clubkorting, stuur dan een mailtje naar info@ducaticlub.be en we doen het nodige.

Motorsportscool Zolder

Sinds 2013 kunnen we ook Motorsportschool Zolder bij onze partners rekenen. Hier een beetje hetzelfde verhaal als bij EYBIS.com. Neem een kijkje op hun kalender en stuur ons een info@ducaticlub.be met je wensen en wij doen het nodige.

258914_4613685788030_1896328767_o