Komende evenementen

There are no upcoming events.

Join us
Follow Us

Calendar

Apr
21
Sun
Rit opendeurweekend dealers @ Vertrek Q8 tankstation Sint-Niklaas
Apr 21 @ 08:00 – 15:00
Rit opendeurweekend dealers @ Vertrek Q8 tankstation Sint-Niklaas | Sint-Niklaas | Vlaams Gewest | Belgium

Op zondag 23 april trekken we rond naar onze dealers om hen een bezoekje te brengen tijdens de opendeurdagen. De bedoeling is om 3 dealers te bezoeken. Deze keer zijn Ducati Herzele, Moto’s Hautekiet en Ducati Gent aan de beurt.

Vertrek met volle tank en een motor die technisch in orde is om 10u00 stipt aan het Q8 tankstation in Sint-Niklaas, Heidebaan 140. Dit is het tankstation op het kruispunt van het oude Bell’s Café en het recreatiepark De Ster. Opgelet: dit tankstation was vroeger Esso en werd pas onlangs veranderd naar Q8.

Het zal een rustig ritje worden van ongeveer 150 kilometer, dus ideaal voor de beginnende rijder. Voor meer info en vragen kan je terecht op ons forum.

May
1
Wed
1 mei rit georganiseerd door De Vliegende Schotel in samenwerking met Ducati Gent @ Café De Vliegende Schotel
May 1 @ 08:00 – 16:00

Naar jaarlijkse gewoonte nemen we ook dit jaar weer deel aan de 1ste mei rit georganiseerd door De Vliegende Schotel in samenwerking met en pechverhelping door Ducati Gent. Dit is een GPS-rit van ongeveer 180 kilometer langsheen mooie bochtige wegen doorheen de Vlaamse Ardennen.

Deze rit is georganiseerd voor het goede doel en deelname kost 6 euro per persoon. Ducaticlub.be vertrekt om 10u00 aan het Sint-Hubertusplein te Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem). Zoals steeds verwachten wij een volgetankte motorfiets die ook technisch volledig in orde is.

Meer informatie en deelname kan je bevestigen via het Facebook event van Ducaticlub.be

May
12
Sun
Molenbosrit @ Gert Nicolay en Nancy
May 12 @ 07:00 – 16:30

Op zondag 12 mei vieren we moederdag. Daarom hebben Gert Nicolay en Nancy het idee opgevat om een toeristisch ritje te organiseren met nadien mogelijkheid tot een hotdog en gezellig samenzijn. Deze keer zijn vrouwen en kinderen meer dan welkom…

Vanaf 9u00 zijn we welkom bij Gert Nicolay en Nancy voor koffie en koeken op Molenbos 20b te Nijlen. Voor de mensen die geen GPS of landkaart op hun Ducati hebben, wordt er een afspreekpunt voorzien aan de kerk in Nijlen. Vertrek aan de kerk eveneens om 9u00.

Met een volgetankte motor vertrekken we dan om 10u00 voor een rustig ritje. Aankomst terug op Molenbos voorzien om 15u30. De vrouwen en kinderen zijn welkom vanaf 14u00. Zij kunnen een gezellige middag spenderen samen met de kinderen bij Gert thuis.

Er worden hotdogs voorzien voor alle aanwezigen, dus verplicht vooraf in te schrijven op het Ducaticlub.be forum of via info[at]ducaticlub.be

molenbosrit

Jul
7
Sun
1ste MOB Tunnelrun @ Rondpunt te Wommelgem
Jul 7 @ 11:30 – 16:00

Op zondag 7 juli organiseren onze collega’s van de MOB hun eerste Tunnelrun. Gezien er in Antwerpen heel wat tunneltjes zijn, gaan ze daar eens goed genieten van het Desmo geluid.

Ducaticlub.be sluit aan en neemt met plezier deel aan dit nieuwe initiatief. De rit zal zo’n 100 kilometer lang zijn en eindigt volgens de weersvoorspellingen op een zonnig terras. Plaats van afspraak is de kruidenier op het rondpunt te Wommelgem.

Praktisch

Wanneer? Zondag 7 juli
Waar? Verzamelen om 13.30h aan de kruidenier op het rondpunt van Wommelgem.

Voorafgaande afspreekpunten?

11u45 – E40 afslag Oostkamp op de parking van hotel Van der Valk (juist aan de afrit)
12u30 – E17 benzinestation Kalken richting Antwerpen

BELANGRIJK! Indien gewenst kan er ook nog afgesproken worden aan Ducati Gent, maar deze stop is enkel voorzien als er mensen hiervoor intekenen via het forum.

Meer info en inschrijven via het Ducaticlub.be forum

1040079_10152932240750223_1881706238_o

Sep
15
Sun
10de Monsterdag te Moerzeke @ Vertrek groenten & fruit Cools, rondpunt Wommelgem
Sep 15 @ 08:00 – 14:00

Wij Ducaticlub.be gaan onze collega’s van de MOB versterken op hun 10de Monsterdag. Dit doen we zoals elk jaar met een kort ritje vanuit Wommelgem en vanuit Gent.

Vanuit Wommelgem een ritje binnendoor voorgereden door Du tacKi tot in Moerzeke met tussenstop voor soep & pasta!! Deze zal starten om 10.00 uur aan het rondpunt in Wommelgem. Dit met een volle tank.

Davy Vandorpe neemt de Westvlaamse delegatie mee op sleeptouw. Afspreekpunt is om 10u00 aan Ducati Gent (Oude Eedstraat 9 te Eke). Ook zij worden dit jaar verwacht voor soep & pasta!!

Bij hevig regenweer wordt er niet gereden, maar gaat het bezoek aan MOB wel door rond ongeveer 13u30. Houd onze sociale kanalen in de gaten…

Inschrijven via forum
http://www.ducaticlub.be/forums/index.php?showtopic=9224

MOB-2013-poster-2-1024x721

Jun
21
Wed
Midzomernachtrit @ Ducati Antwerpen
Jun 21 @ 18:30
Midzomernachtrit @ Ducati Antwerpen | Boechout | Vlaanderen | Belgium

21 juni, beter bekend als midzomernacht ofwel de korste nacht van het jaar. Met andere woorden de dag waar het het langste licht blijft. En hiervan moeten we profiteren!
We spreken af om 18u30 met volle tank bij Ducati Antwerpen waarna we helemaal tussendoor richting Leopoldsburg trekken waar Dominique speciaal voor ons zijn zaak, Voulez Vous zal openen zodat we daar rustig van deze langste dag kunnen blijven genieten.