Komende evenementen

There are no upcoming events.

Join us
Follow Us

Calendar

May
1
Wed
1 mei rit georganiseerd door De Vliegende Schotel in samenwerking met Ducati Gent @ Café De Vliegende Schotel
May 1 @ 08:00 – 16:00

Naar jaarlijkse gewoonte nemen we ook dit jaar weer deel aan de 1ste mei rit georganiseerd door De Vliegende Schotel in samenwerking met en pechverhelping door Ducati Gent. Dit is een GPS-rit van ongeveer 180 kilometer langsheen mooie bochtige wegen doorheen de Vlaamse Ardennen.

Deze rit is georganiseerd voor het goede doel en deelname kost 6 euro per persoon. Ducaticlub.be vertrekt om 10u00 aan het Sint-Hubertusplein te Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem). Zoals steeds verwachten wij een volgetankte motorfiets die ook technisch volledig in orde is.

Meer informatie en deelname kan je bevestigen via het Facebook event van Ducaticlub.be

May
12
Sun
Molenbosrit @ Gert Nicolay en Nancy
May 12 @ 07:00 – 16:30

Op zondag 12 mei vieren we moederdag. Daarom hebben Gert Nicolay en Nancy het idee opgevat om een toeristisch ritje te organiseren met nadien mogelijkheid tot een hotdog en gezellig samenzijn. Deze keer zijn vrouwen en kinderen meer dan welkom…

Vanaf 9u00 zijn we welkom bij Gert Nicolay en Nancy voor koffie en koeken op Molenbos 20b te Nijlen. Voor de mensen die geen GPS of landkaart op hun Ducati hebben, wordt er een afspreekpunt voorzien aan de kerk in Nijlen. Vertrek aan de kerk eveneens om 9u00.

Met een volgetankte motor vertrekken we dan om 10u00 voor een rustig ritje. Aankomst terug op Molenbos voorzien om 15u30. De vrouwen en kinderen zijn welkom vanaf 14u00. Zij kunnen een gezellige middag spenderen samen met de kinderen bij Gert thuis.

Er worden hotdogs voorzien voor alle aanwezigen, dus verplicht vooraf in te schrijven op het Ducaticlub.be forum of via info[at]ducaticlub.be

molenbosrit

Jul
7
Sun
1ste MOB Tunnelrun @ Rondpunt te Wommelgem
Jul 7 @ 11:30 – 16:00

Op zondag 7 juli organiseren onze collega’s van de MOB hun eerste Tunnelrun. Gezien er in Antwerpen heel wat tunneltjes zijn, gaan ze daar eens goed genieten van het Desmo geluid.

Ducaticlub.be sluit aan en neemt met plezier deel aan dit nieuwe initiatief. De rit zal zo’n 100 kilometer lang zijn en eindigt volgens de weersvoorspellingen op een zonnig terras. Plaats van afspraak is de kruidenier op het rondpunt te Wommelgem.

Praktisch

Wanneer? Zondag 7 juli
Waar? Verzamelen om 13.30h aan de kruidenier op het rondpunt van Wommelgem.

Voorafgaande afspreekpunten?

11u45 – E40 afslag Oostkamp op de parking van hotel Van der Valk (juist aan de afrit)
12u30 – E17 benzinestation Kalken richting Antwerpen

BELANGRIJK! Indien gewenst kan er ook nog afgesproken worden aan Ducati Gent, maar deze stop is enkel voorzien als er mensen hiervoor intekenen via het forum.

Meer info en inschrijven via het Ducaticlub.be forum

1040079_10152932240750223_1881706238_o

Sep
15
Sun
10de Monsterdag te Moerzeke @ Vertrek groenten & fruit Cools, rondpunt Wommelgem
Sep 15 @ 08:00 – 14:00

Wij Ducaticlub.be gaan onze collega’s van de MOB versterken op hun 10de Monsterdag. Dit doen we zoals elk jaar met een kort ritje vanuit Wommelgem en vanuit Gent.

Vanuit Wommelgem een ritje binnendoor voorgereden door Du tacKi tot in Moerzeke met tussenstop voor soep & pasta!! Deze zal starten om 10.00 uur aan het rondpunt in Wommelgem. Dit met een volle tank.

Davy Vandorpe neemt de Westvlaamse delegatie mee op sleeptouw. Afspreekpunt is om 10u00 aan Ducati Gent (Oude Eedstraat 9 te Eke). Ook zij worden dit jaar verwacht voor soep & pasta!!

Bij hevig regenweer wordt er niet gereden, maar gaat het bezoek aan MOB wel door rond ongeveer 13u30. Houd onze sociale kanalen in de gaten…

Inschrijven via forum
http://www.ducaticlub.be/forums/index.php?showtopic=9224

MOB-2013-poster-2-1024x721

Jun
21
Wed
Midzomernachtrit @ Ducati Antwerpen
Jun 21 @ 18:30
Midzomernachtrit @ Ducati Antwerpen | Boechout | Vlaanderen | Belgium

21 juni, beter bekend als midzomernacht ofwel de korste nacht van het jaar. Met andere woorden de dag waar het het langste licht blijft. En hiervan moeten we profiteren!
We spreken af om 18u30 met volle tank bij Ducati Antwerpen waarna we helemaal tussendoor richting Leopoldsburg trekken waar Dominique speciaal voor ons zijn zaak, Voulez Vous zal openen zodat we daar rustig van deze langste dag kunnen blijven genieten.

Sep
20
Wed
Buitenlandse reis Sardinië 2017
Sep 20 – Sep 28 all-day

Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland… allemaal heerlijke landen om met je Ducati te toeven? Zeker en vast! Maar… is dat DE reisbestemming van je dromen om je Italiaanse ros eens goed de sporen te geven?

Misschien wel! Maar voor DE REIS VAN JE LEVEN kan je maar beter je planning voor september 2017 on hold zetten, want Ducaticlub.be bezorgt je de motorreis van je leven in Sardinië!

Sardinië is het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee. Van noord naar zuid meet het eiland 270 km en van oost naar west 145 km. Met meer dan 1.800 km kustlijn, een ruig en bergachtig landschap, nauwelijks snelwegen maar prachtige stuurwegen een must voor de echte motorliefhebber. Neem daarbij nog de prachtige uitzichten, het lekkere eten, een schat aan cultuur en een subtropisch, mediterraan klimaat en dan weet je nu al dat je erbij moet zijn!

Gespecialiseerd transport, een uniek verblijf, prachtige routes, lekker eten en drinken… alles wat je van een droomreis verwacht staat op het menu!

We vertrekken op woensdag 20 september 2017 en komen terug op donderdag 28 september 2017. We vliegen naar Sardinië en de motor komt via het motortransport. Om zo goedkoop mogelijke vlucht en motortransport te boeken vragen wij u om vóór 31/01/2017 uw inschrijving te bevestigen via info@ducaticlub.be en al een voorschot ten bedrage van 800 euro per motor over te maken op de clubrekening BE95 3631 0591 6158, met als mededeling: voorschot buitenlandse reis Sardinië. Dit voorschot dient als boeking van de vlucht en motortransport. Het totale geschatte prijskaartje per persoon is +/- 1.700,00 euro, hier hebben we rekening gehouden met: vlucht, motortransport, hotel half pension, middageten, benzine. Een passagier betaald minder want daar valt het motortransport weg uiteraard.

U plaats is pas definitief gereserveerd als we het voorschot hebben ontvangen!! We sluiten ook definitief af op 31/01/2017 dus het is aan de snelle beslissers… plaatsen zijn beperkt.

Tot dan.
Ducaticlub.be

ducaticlub-sardinie-infoavond