Komende evenementen

There are no upcoming events.

Join us
Follow Us

Calendar

Jun
10
Sun
Tour du Luxembourg @ Cafe Ardennais
Jun 10 all-day
Tour du Luxembourg @ Cafe Ardennais | Hockai | Wallonie | Belgium

Als eerste deel van de aangekondigde “Hockai trilogie” starten we met een ritje van 300km doorheen één van de mooiste delen van het Groothertogdom. We vertrekken vanuit het gekende café Ardennais, ons welgekend vertrekpunt voor meer dan 20 jaar, in het centrum van Hockai om 10u stipt.En dit met een volle tank. P.S. Ervaring leert dat je best je dB killers meeneemt of installeert, in Luxemburg wordt dit wel eens gecontroleerd.

.

Jun
24
Sun
Tour Delle Fiandre met Ducati Herzele
Jun 24 all-day
Tour Delle Fiandre met Ducati Herzele @ Zottegem | Flanders | Belgium

Op 24 juni 2018 nemen we deel met de Scrambler aan de Tour Delle Fiandre. Deze tour gaat in samenwerking met Ducati Herzele. Normaal gezien is deze Tour voorzien voor scooters maar Scrambler Club Belgium is hiervoor uitgenodigd om ook hieraan deel te nemen. De rit door de Vlaamse Ardennen is niet echt lang maar de sfeer zal een zijn om niet te vergeten.

Deelnameprijs is 25€ inclusief koffie, antipastabord, broodje porchetta en 4 drankjes.

Scrambler Only!

Punt van afspraak zal later nog worden medegedeeld.

 

 

Jul
1
Sun
Luxemburgritje @ Café Ardennais
Jul 1 all-day
Luxemburgritje @ Café Ardennais | Stavelot | Wallonie | Belgium

Aangezien het dit weekend uitzonderlijk goed weer gaat worden is dit het uitgelezen moment om nog eens onze banden mooi rond te zetten met een Luxemburgritje. Een goede voorbereiding voor onze reis richting Italië met de WDW. Afspraak in ons gekend afspreekpunt, Café Ardennais te Hockai, Rue Abbé Dossogne 36, Stavelot. Vertrekken doen we om 10u00 stipt met een volle tank.

Sep
23
Sun
Oer-degelijk Ducati ritje -> Geannuleerd!! @ De Plek
Sep 23 all-day
Oer-degelijk Ducati ritje -> Geannuleerd!! @ De Plek | Tienen | Vlaanderen | Belgium

Omdat vorige keer te slecht weer was en geen ideale keuze is met sportbandjes, verschuiven we deze rit naar hopelijk een droge 21ste oktober

Ditmaal een ritje met speciale aandacht voor de oer-Ducati’s zoals de Superbike (888, 916, 1098, Panigale …) Monster, Hypermotard, Supersport of misschien wel een andere variant die we in het huidige Multistrada tijdperk gerust wat meer op ritten mogen zien. Afspraak om 9u30 in Kumtich aan “De Plek”, St.-Gillisplein 45 3300 Tienen, met volle tank voor een Ardennenritje van in totaal een 250km richting Hockai waarbij we vooral op zoek gaan naar bochtige banen in goede staat met regelmatig een tussenstop om de polsen te laten rusten of die (kleine) naftbak opnieuw te vullen.

Sep
30
Sun
Ducaticlub.be naar The Distinguished Gentleman’s Ride Gent 2018 @ Ducati Gent
Sep 30 all-day
Ducaticlub.be naar The Distinguished Gentleman's Ride Gent 2018 @ Ducati Gent | Vlaanderen | Belgium

Hierbij nodigen wij u uit om voor de derde keer op rij samen met Ducati Gent, deel te nemen aan dit bijzonder evenement. Borstel je beste pak, blink je schoenen en kom op zondag 30 september naar Ducati Gent.

De Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) is een wereldwijd liefdadigheidsevenement in de vorm van een motorrit, dat geld inzamelt voor onderzoek naar prostaatkanker en zelfmoordpreventie. Het werd gelanceerd in 2012 in Australië en is op zondag 30 september 2018 aan zijn 7e editie toe.

De moto’s welke deelnemen zijn vooral Classics, scramblers, caféracers en customs. Dresscode: je beste pak.

Andere motoren zijn natuurlijk ook welkom maar moeten spijtig genoeg achteraan de stoet plaatsnemen…

Verzamelen doen we om 9,u30 op de parking van Ducati Gent met zoveel mogelijk Scramblers, Customs & Classics, waar Bart ons verwelkomt met koffie en koeken.

Schrijf je vandaag nog in via onderstaande link en beleef deze unieke ervaring samen met Ducati Gent.

Schrijf je in via:

https://www.gentlemansride.com/home?lightbox=/join/DucatiGent

Oct
21
Sun
Oer-degelijk Ducati ritje @ De Plek
Oct 21 all-day
Oer-degelijk Ducati ritje @ De Plek | Tienen | Vlaanderen | Belgium

Omdat vorige keer te slecht weer was en geen ideale keuze is met sportbandjes, verschuiven we deze rit naar hopelijk een droge 21ste oktober Ditmaal een ritje met speciale aandacht voor de oer-Ducati’s zoals de Superbike (888, 916, 1098, Panigale …) Monster, Hypermotard, Supersport of misschien wel een andere variant die we in het huidige Multistrada tijdperk gerust wat meer op ritten mogen zien. Afspraak om 9u30 in Kumtich aan “De Plek”, St.-Gillisplein 45 3300 Tienen, met volle tank voor een Ardennenritje van in totaal een 250km richting Hockai waarbij we vooral op zoek gaan naar bochtige banen in goede staat met regelmatig een tussenstop om de polsen te laten rusten of die (kleine) naftbak opnieuw te vullen.