Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

De Primaverarit, georganiseerd door Moto Guzzi Club Belgium vzw waar we dit jaar (net zoals reeds vele jaren voorheen) aan deelnamen bracht ons via de Citadel in Namen, Dinant en de abdij van Maredsous door de Franse Ardennen voor een rit van meer dan 300 kilometer. Top organisatie, prachtige bochten, uiterst aangenaam gezelschap en een stralende zon. Wat wil een mens nog meer op deze laatste zondag van april. Bedankt aan iedereen die er bij was en uiteraard aan de mensen van Moto Guzzi Club Belgium…

Alle foto’s kan u hier¬†terugvinden.