Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Traditiegetrouw en voor de 7de keer op rij neemt Ducaticlub.be deel aan de 1-mei-rit van De Vliegende Schotel in samenwerking met Ducati Gent. Ook dit jaar waren we weer met een leuke bende aanwezig voor de 150 km lange of korte (wat je zelf verkiest) tocht door Zuid-Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Brabant. ‘s Morgens om 8u30 amper 3°C maar naar mate de rit vorderde werd het warmer tot zelfs 15°C. Bedankt aan Joris om deze rit voor te rijden en bedankt aan alle aanwezigen. Ook uiteraard welkom aan de nieuwe gezichten. Hopelijk zijn jullie er volgende keer ook weer bij…

De foto’s kan je hier terugvinden.