Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Er wordt een plaatsje voor haar gereserveerd tijdens de WDW. Elk jaar wordt de Red Dot Design Award uitgereikt om originaliteit in design en innovatie te erkennen. De XDiavel viel op tussen de meer dan 5000 producten en kreeg de titel Red Dot Award: best of the best in de categorie Product Design! Tijdens de WDW wordt de XDiavel getoond en zijn er verschillende activiteiten speciaal voor deze motor zoals proefritten met de XDiavel met de perfecte ‘low speed excitement’-stijl.