Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Afspraak aan Koninklijke Vliegclub De Wouw in Goetsenhoven voor alweer een wielerklassieker: Luik – Bastenaken – Luik. Eerst wat ochtendmist gevolgd door stralende zon afgewisseld met een set wolken. Tot zo ver het weer… Voor de rest alleen maar bochten, bochten, bochten en bochten. Toerleider van dienst wist ze wel te vinden en had voor de gelegenheid zelfs een spiekbriefje gemaakt. De toon is alvast gezet voor onze Ardennentrilogie en je kan maar beter hopen dat je er volgende keer wel bij bent… Bedankt aan iedereen die er bij was, jullie hebben er een prachtige dag van gemaakt!

De foto’s┬ákan je hier vinden.