Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Uitlaat van Akrapovič-titanium, Öhlins mechanische ophanging, geoptimaliseerde elektronica en geometrie voor optimale prestaties. Cilinderinhoud van 1.198 cc, volgens de Superbike-voorschriften, voor maar liefst 205 pk. De Panigale R is geboren om te racen en voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende fans die een echte racemotor willen met verlichting en een kentekenplaat, uitgevoerd in de speciale Ducati Corse kleurstelling. The Panigale R Superbike is de motor die Chaz Davies en Davide Giugliano zal vergezellen tijdens het SBK-kampioenschap 2016. Afgelopen weekend op het circuit Phillip Island in Australië werd de eerste geblokte vlag geheven.Link