Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Facebook, Twitter, Instagram, forums, website en nog zoveel meer andere digitale kanalen… Ducaticlub.be is niet alleen dé officiële club voor Ducati-rijders in Vlaanderen en België maar is ook een club die vooruit kijkt en ten allen tijde future-proof wil zijn. Daarom zijn wij enorm verheugd u de geboorte van onze nieuwste telg te mogen aankondigen… de Ducaticlub.be App!

De Ducaticlub.be App wordt dé tool bij uitstek om onze club te volgen over alle digitale grenzen heen. Je vindt er al onze activiteiten die je met één klik in uw agenda of google maps kan importeren. Ook alle nieuws items die via de website verschijnen ontdek je in onze RSS feed. Wil je een mede-Ducatist lid maken, ook dat kan onmiddellijk via deze app. Verder mogen uiteraard onze Facebook- en Twitter-stream niet ontbreken. Ontdek deze features en nog meer via de App store op uw iPhone of iPad of via Google Play op uw smartphone of tablet.

Deze tool zal steeds up-to-date zijn en u het laatste nieuws brengen. Check dus regelmatig de Ducaticlub.be app en mis geen enkele gelegenheid om de passie te delen!

Ducaticlub.be #alwaysbenumberone

get-your-ducaticlub-app-now-smartphone