Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Traditiegetrouw opent Ducaticlub.be het motorseizoen met de Diepvriesrit. Dit jaar heeft de rit zijn naam zeker en vast niet gestolen. Zonnig, droog en temperaturen tegen het vriespunt aan. ‘s Morgens een hartelijke en warme ontvangst bij De Met te Vilvoorde met verse koffiekoeken en heerlijk warme koffie. Na de briefing was het aan Ray om ons tot aan het hellend vlak van Ronquières te leiden. De wegkapiteins waren er uiteraard ook om alles in goede banen te leiden en de Ducaticlub.be leden… die waren er om er een ongelooflijk gezellige boel van te maken. Bedankt iedereen, het belooft een superjaar te worden!!!

De  foto’s kan je hier vinden