Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

De “Monster’s Day” wedstrijd was de perfecte gelegenheid om opnieuw te luisteren naar alle verhalen die worden beleefd met de Ducati Monster en zijn gepassioneerde Monsteristi familie in de hoofdrol.
Vanuit de hele wereld zijn er prachtige foto’s binnengekomen, ontstaan uit verschillende en unieke ervaringen maar allemaal met een gedeelde passie. Daarom willen we iedereen die deelnam aan de Monster’s Day persoonlijk bedanken voor het delen hun foto’s en verhalen, die ons een klein deel van het Monster verhaal vertelden.
Uit al deze inzendingen hebben we een winnaar gekozen. Deze winnaar krijgt een unieke ééndaagse Monster Experience in Borgo Panigale aangeboden, waar hij bekend zal staan als de “Koning van de Monsteristi”:

TOMMASO VANNI (TOMMINO)

voor het inzenden van deze prachtige foto van hem en zijn koningin, de Monsterista haarzelf.
Ook willen we een speciale melding maken voor Monsterista TANJA MERGET (COFFEE) uit Duitsland, voor haar fantastische foto met haar Monster.
Daarnaast nodigen we u graag uit om de verhalen van Tommino en Coffee’s te lezen. Vergeet niet dat u uw eigen Monster verhalen altijd kunt delen via de Monster Tales Community, want het zijn van een Monsteristi betekent deel uit maken van een bijzondere familie, die over de hele wereld verspreid is.

MonstersDay_Standard-02_634x357_1_634x357 MonstersDay_Standard-01_634x357_2_634x357