Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Een prachtig design met een verassend hoog rijcomfort, dit beproefde recept verzekerd de Diavel van het leveren van onvergetelijke sensaties. Maak deze sensaties nog unieker met het Ducati Performance accessoires pakket.

Kies voor een van de accessoires pakketten die past bij uw persoonlijke Diavel. De pakketten zijn gecreƫerd om aan iedere wens tegemoet te komen en zijn erg voordelig in vergelijking met het kopen van individuele accessoires.

  • Sport pakket: bevat exclusieve carbon componenten zoals het achterspatbord, koplamp en display cover en covers voor de voor- en achterrem en koppeling.
  • Urban pakket: sublieme aluminium details die de gespierde lijnen van de Diavel versterken. Inclusief gesmede velgen, koppeling- en tandwielcover, frame doppen, voetsteunen en carbon tankpad.
  • Touring pakket: om het toerende vermogen van de Diavel te optimaliseren. Bevat een set zijtassen, een rugleuning en windscherm.

Ontdek meer details in de speciale video’s

Kom ook meer te weten over twee onmisbare accessoires die prestaties en de wendbaarheid van uw Diavel zal verbeteren.
Voor een design zonder compromis, is een volledig Race uitlaat systeem onmiskenbaar. De carbon demper is afgewerkt met tweekleurige aluminium eindkappen en spruitstukken in “zwarte keramische coating” die de kracht van deze motor optimaal benadrukken. Prestaties worden gegarandeerd door de speciale afstelling die de motorblok distributie perfectioneert, met meer pk en koppel als gevolg. De nauwkeurige materiaalkeuze zorgt een gewichtsvermindering van 4,2 kg.
Exclusiviteit en oog voor detail zijn belangrijke elementen van de gesmede aluminium wielen. Dankzij de speciale productie en het lichte aluminium, wordt de wendbaarheid van de Diavel verhoogd. De afwerking en het contrasterende chroom zorgt dat het kleinste detail opvalt.
Bekijk de volledige Ducati Performance accessoires lijn bij uw officiƫle Ducati Dealer.