Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Ducati en Dainese: technologie en beleving voor veiligheid op de motor. Het merk D|air® Street is ontwikkeld tijdens een nauwe samenwerking tussen de twee Italiaanse merken en is bekroond met de “Professor Ferdinand Porsche”-prijs voor technologische innovatie in de automobielsector. Voor het eerst heeft de Technische Universiteit van Wenen de prijs toegekend aan een productiemotor. De nieuwe Multistrada 1200 S D|air® combineert een nieuw en intelligent veiligheidssysteem in de motor waarmee de airbags in de Ducati D|air® Street-kleding, ontworpen door Dainese, via een draadloze verbinding kunnen worden geregeld. Bij het starten van de motor maakt het D|air®-systeem verbinding tussen de sensoren op de motor en de kleding van de rijder en de passagier. In het geval van een botsing, worden de beschermende airbags in slechts 45 milliseconde opgeblazen, wat minder is dan één keer knipperen met uw ogen.

Dair