Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Wendbaarheid, moed en plezier, dit is het recept van de Hypermotard familie om u onvergetelijke ervaringen te bezorgden. Personaliseer de motor nog meer en kies één van de accessoire packs ontworpen om de Hypermotard perfect aan uw noden te laten voldoen. Of u nu een sportieve stijl wil toevoegen, zijn reiscapaciteiten of comfort en praktisch nut wil maximaliseren, het Sport, Touring (niet beschikbaar voor de Hyperstrada) en Urban pack zijn de perfect oplossing. De packs kunnen onderling gecombineerd worden om aanzienlijke besparingen mogelijk te maken in vergelijking met de aankoop van individuele accessoires.

Ontworpen voor de liefhebbers van adrenaline-aangedreven avonturen, zorgt het Sport pack voor een nog agressiever gevoel door het maximaliseren van de prestaties van uw Hypermotard. De gehomologeerde lage uitlaat door Termignoni combineert hedendaagse materialen met een onmiskenbaar design: de titanium demper met carbon dempereinde en hitteschild maken dit een unieke accessoire. Het pack bevat ook voetsteunen uit gesmeed aluminium, gebouwd met veel aandacht voor details voor betere grip en ten slotte een zelfklevende carbon tankcover.

Het Touring pack transformeert de Hypermotard tot een betrouwbare reisgezel. De verwarmde handvaten, instelbaar in meerdere niveaus en de grotere handvaten voor de passagier zorgen voor meer comfort voor zowel rijder als passagier. De semi-rigide topkoffer heeft een capaciteit van 31 liter en het snelle monteersysteem met sleutel maken vastklikken, loshalen en dragen heel makkelijk. De tanktas is voorzien van een handig doorkijkzakje bovenaan waar u uw smartphone, tablet, kaart of documenten veilig kan opbergen.

Rij stijlvol door het dagelijkse leven dankzij de accessoires van het Urban pack die van de Hypermotard de perfecte motor maken voor de straten in uw stad. Het achterspatbord uit carbon met matte afwerking zorgt voor bescherming bij regen terwijl de plaathouder uit carbon en aluminium, korter dan de standaard, de achterkant van de motor nog agressiever laat ogen. Het Urban pack wordt vervolledigd door het Ducati plug and play anti-diefstal systeem: de afstandsbediening en beweging, anti-sabotage en hefsensoren laten u toe uw motor in alle veiligheid te parkeren.

Bezoek uw lokale Ducati dealer die u zal adviseren tijdens het kiezen van uw perfecte combinatie.