Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

De volledige Land of Joy voor het eerst in een speciale Store: het “Ducati Scrambler Camp” 

Een nieuw concept voor het verkooppunt die de zelfexpressie van het nieuwe Ducati merk benadrukt

De allereerste dealer wereldwijd waar alleen Ducati Scrambler motoren, accessoires en kleding in een unieke setting gekocht kunnen worden

Borgo Panigale (Bologna, Italië), 30 juni 2015 – Het eerste Ducati Scrambler Camp in Italië gaat open in Padua, een dealer die zich enkel toelegt op de Ducati Scrambler en zijn Land of Joy. De Ducati Scrambler, die sinds het begin van 2015 beschikbaar is bij Ducati Dealers wereldwijd, heeft nu voor het eerst een toegewijde Store. De vier versies van de motor, samen met de uitgebreide range van accessoires en kleding zijn er beschikbaar.

Het Ducati Scrambler Camp in Padua bevindt zich in het hart van de stad en heeft een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter, volledig aangekleed in authentieke Scrambler stijl. Ducati Scrambler motoren, kleding en accessoires die reeds te vinden zijn bij Ducati Dealers, worden voor het eerst in het Ducati Scrambler Camp in Padua onthuld: een nieuwe benadering om een wereld van trends en plezier voor te stellen.

Het Ducati Scrambler Camp vormt de ideale locatie waar motoren, accessoires en kleding tot leven komen en waar iedereen kan ontdekken wat het beste bij zijn of haar persoonlijkheid past. Dit is een plaats waar enthousiastelingen de Land of Joy kunnen ervaren.

De Ducati Scrambler, in mei de best verkochte motor in Italië, is een nieuw merk die een intense en unieke ervaring biedt. Het voorziet een andere kijk op motorrijden die zelfexpressie, plezier en het delen van positieve emoties uitstraalt. Eigenzinnig en toegankelijk, de Ducati Scrambler is de perfecte mix van traditie en moderne gedachten, een stap in de richting van de pure essentie van het motorrijden: twee wielen, breed stuur, eenvoudig motorblok en eindeloos plezier.

Voor meer informatie over de Ducati Scrambler, ga naar www.scramblerducati.com of volg de Ducati Scrambler via Facebook waar dagelijks nieuws en foto’s uit de Land of Joy worden geplaatst.

Voor foto’s in hoge resolutie en de volledig Ducati Scrambler press kit, ga naar Ducatipress.com.

Scrambler Camp 1 Scrambler Camp 3 Scrambler Camp 2