Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Voor alle mensen die hun passie overal mee naartoe wil nemen, ook wanneer ze niet op hun motor zitten, is er nu een collectie tassen die voortkomt uit de samenwerking tussen Ducati en Braccialini. Van rugzakken en schoudertassen tot draagtassen en koffertjes, de twee firma’s presenteren tassen die geschikt zijn voor alle behoeften en stijlen, om aan te sluiten op de creatievere accessoires in de collectie: portemonnees, iPad-hoezen, telefoonhoesjes en – voor de meest veeleisenden – surfboard- en skateboardhoezen.

Samen met Braccialini zijn er twee productlijnen gecreëerd: het Ducati-assortiment, met een klassieke, technische stijl ontworpen in het zwart en rood, en het Scrambler Ducati-assortiment dat, met een knipoog naar sportiviteit en vrolijkheid, tassen en accessoires biedt in kaki en plantaardige leerachtige stoffen.

“Stijl, creativiteit en design zijn waarden die Ducati en Braccialini gemeen hebben,” legt Claudio Domenicali, algemeen directeur van Ducati uit, “daarom zijn we er trots op dat juist de Braccialini Group deze nieuwe lijn tassen, rugzakken en accessoires met de merken Ducati en Scrambler Ducati produceert. Het is onze bedoeling om een assortiment aan producten gecreëerd te zien worden dat opnieuw recht doet aan de waarde van uitmuntendheid en Italiaanse kwaliteit in de wereld. De overeenkomsten tussen de twee merken zijn duidelijk en de resultaten zullen het succes en de geldigheid van deze constructieve en stimulerende samenwerking bevestigen.”

Riccardo Braccialini, algemeen directeur van het bedrijf met dezelfde naam, is ook verheugd over de samenwerking en merkt op: “Als Italiaan en als motorrijder kan ik niet anders dan trots zijn op deze overeenkomst tussen twee wereldberoemde Italiaanse firma’s die werken volgens het credo van kwaliteit, innovatie en Italiaanse stijl. Ik weet zeker dat we samen met Ducati van een prachtige reis zullen genieten.”

De eerste collectie, die wordt gedistribueerd in de beste kledingwinkels van Italië en in het buitenland via een speciaal verkoopnetwerk, is zojuist geïntroduceerd in het kader van Pitti Uomo 2015.