Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Heeft u al enige ervaring en wilt u uw vaardigheden verbeteren? De Intro-cursus is ideaal om meteen het beste gevoel tussen u en uw motor te creƫren. Wilt u bewuster de weg opgaan? Kies de Precision-cursus om uw vaardigheden te perfectioneren en probeer aan het einde van de dag het circuit. Droomt u ervan om een dag als professionele coureur door te brengen? Carlos Checa, een eersteklas instructeur bij de Champs Academy-cursus, wacht op u op het circuit van Mugello om zijn geheimen met u te delen. Houdt u van reizen terwijl u het vrijheidsgevoel ervaart dat alleen een motor u kan geven? De Ducati Multistrada Techride-cursus is bedoeld om u voor te bereiden op elke situatie die u op de weg of off-road kunt tegenkomen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de rijtechnieken die de nieuwe Multistrada 1200 u geeft. De Ducati Riding Experience wacht op u, kies nu uw ideale cursus!

http://dre.ducati.it/en/courses/