Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

De accessoirekits van Ducati zijn ontworpen om perfect te voldoen aan de verlangens van elke fan: ze zijn zodanig gemaakt dat iedere motor zou kunnen worden aangepast aan de verschillende wensen van de motorrijder. De kits zijn verdeeld in de verschillende Ducati-families en kunnen worden gecombineerd. Wat ze delen zijn kwaliteit, kracht en bruikbaarheid maar ook de onmiskenbare esthetiek.

http://www.ducatinortheurope.be/nl/news/veelzijdigheid_en_de_vrijheid_om_te_veranderen/2015/04/02/3633/index.do?limit=all&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=kit_accessoriducatiperformance&utm_campaign=NL_20150429