Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Ducati presenteert met trots haar meest recente limited edition droommodel, de uiterst exclusieve 1199 Superleggera.
De nieuwe machine combineert unieke materialen als titanium, magnesium en carbon fiber om tot de hoogste vermogen-gewichtsverhouding te komen van alle productie motorfietsen. Met meer dan 200pk op slechts 155kg* (*drooggewicht) laat Ducati haar innovatieve techniek en stijlvolle benadering van design zien, waarbij het “Authentieke Italiaanse Performance”-concept wordt gewaarborgd.
De 1199 Superleggera is als eerste aangeboden aan de eigenaren van een Desmosedici RR of R versie van de Superbikes, hen het recht gevende om als eerste het nieuwe model aan te schaffen. Het succes van de Superleggera overstijgt alle verwachtingen, op dit moment zijn 75% van de 500 exemplaren al verkocht.
De 1199 Superleggera zal op de Ducati-stand op de EICMA Motorcycle Show in Milaan in november te zien zijn.