Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Op zondag 12 mei vieren we moederdag. Daarom hebben Gert Nicolay en Nancy het idee opgevat om een toeristisch ritje te organiseren met nadien mogelijkheid tot een hotdog en gezellig samenzijn. Deze keer zijn vrouwen en kinderen meer dan welkom…

Vanaf 9u00 zijn we welkom bij Gert Nicolay en Nancy voor koffie en koeken op Molenbos 20b te Nijlen. Voor de mensen die geen GPS of landkaart op hun Ducati hebben, wordt er een afspreekpunt voorzien aan de kerk in Nijlen. Vertrek aan de kerk eveneens om 9u00.

Met een volgetankte motor vertrekken we dan om 10u00 voor een rustig ritje. Aankomst terug op Molenbos voorzien om 15u30. De vrouwen en kinderen zijn welkom vanaf 14u00. Zij kunnen een gezellige middag spenderen samen met de kinderen bij Gert thuis.

Er worden hotdogs voorzien voor alle aanwezigen, dus verplicht vooraf in te schrijven op het Ducaticlub.be forum of via info[at]ducaticlub.be

molenbosrit