Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Op zondag 23 april trekken we rond naar onze dealers om hen een bezoekje te brengen tijdens de opendeurdagen. De bedoeling is om 3 dealers te bezoeken. Deze keer zijn Ducati Herzele, Moto’s Hautekiet en Ducati Gent aan de beurt.

Vertrek met volle tank en een motor die technisch in orde is om 10u00 stipt aan het Q8 tankstation in Sint-Niklaas, Heidebaan 140. Dit is het tankstation op het kruispunt van het oude Bell’s CafĂ© en het recreatiepark De Ster. Opgelet: dit tankstation was vroeger Esso en werd pas onlangs veranderd naar Q8.

Het zal een rustig ritje worden van ongeveer 150 kilometer, dus ideaal voor de beginnende rijder. Voor meer info en vragen kan je terecht op ons forum.