Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Naar jaarlijkse gewoonte nemen we ook dit jaar weer deel aan de 1ste mei rit georganiseerd door De Vliegende Schotel in samenwerking met en pechverhelping door Ducati Gent. Dit is een GPS-rit van ongeveer 180 kilometer langsheen mooie bochtige wegen doorheen de Vlaamse Ardennen.

Deze rit is georganiseerd voor het goede doel en deelname kost 6 euro per persoon. Ducaticlub.be vertrekt om 10u00 aan het Sint-Hubertusplein te Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem). Zoals steeds verwachten wij een volgetankte motorfiets die ook technisch volledig in orde is.

Meer informatie en deelname kan je bevestigen via het Facebook event van Ducaticlub.be