Komende evenementen

Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Ducati North Europe organiseert op maandag 20 mei haar jaarlijkse Ducati Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps (België). Ducati geeft motorrijders van alle merken de kans om zich in te schrijven voor deze Ducati Day, zodat men ongeacht het merk motor een geweldige dag in Ducati sfeer kan beleven.
U kunt zich voor deze dag inschrijven voor het vrij rijden. Tijdens het ‘vrij rijden’ kunt u zonder begeleiding uw rondes maken op het circuit. Wij bieden hiervoor 1 sessie van 20 minuten en 4 sessies van 25 minuten. Er zijn vier categorieën waarvoor u zich kunt inschrijven: debutant, snel, zeer snel en vergunninghouder. De prijs voor het vrij rijden is € 239,-. Leden van de officiële Desmo Owners Clubs betalen € 219,-.
Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor deze dag is er een mogelijkheid om gratis een proefrit onder begeleiding te maken op de 1199 Panigale tijdens de Panigale Experience. Om hieraan deel te nemen dient u zich hiervoor apart in te schrijven via de Bikersdays website.
Verder zal de Ducati Desmoriding Tour aanwezig zijn, waarbij gratis kan worden proef gereden in de omgeving van het circuit op verschillende modellen van Ducati. Uiteraard is dit een mooie kans om als niet Ducati rijder eens kennis te maken met het merk.
Er is deze dag gratis toegang tot het circuit en de paddock.

Voor meer informatie en online inschrijven kunt u terecht op: www.bikersdays.com